Navigatie

OVER WOONATHOME

Ik zal niet meer vergeten hoe ik ben begonnen met Woonathome, eigenlijk is dat nog niet zo lang geleden...

Een paar jaren geleden ben ik verhuisd naar een nieuw huis. Hiervoor was ik op zoek naar woonaccessoires om van mijn huis een gezellig plek te maken. Eigenlijk kon ik niets leuks vinden. De spullen die ik tegenkwam waren niets zeggend, in massa geproduceerd, niet mooi van ontwerp of te duur. Ik was juist op zoek naar spullen die een verhaal hebben, mooi van ontwerp zijn, die bij mij passen. 

Een hele lange tijd woonde ik in een huis waar ik me niet lekker in voelde. Het is erg deprimerend wanneer je een lange dag hebt gewerkt en thuis komt in een huis waar je eigenlijk niet fijn in voelt. 

.....Toen kwam mijn ingeving. Er zijn vast nog meer mensen die ook op zoek zijn naar originele, handgemaakt accessoires die ook nog eens mooi van ontwerp zijn? Mensen die ook graag van een huis hun thuis willen maken door de juiste accessoires om hun heen te hebben? 
Dat was het moment dat ik een (web)winkel wilde openen met woonaccessoires voor vrouwen die net als ik een fijn thuis willen. Voor vrouwen die ook opzoek zijn naar accessoires waar een verhaal achter zit, of functioneel maar ook mooi van ontwerp zijn, maar evengoed betaalbaar. Accessoires die je persoonlijkheid laten zien. 

Het is mijn doel om de mooiste trendy, maar toch tijdloze accessoires voor je te zoeken,  die ervoor zorgen dat je van je huis een thuis kunt maken. Woonaccessoires 
- die handgemaakt zijn;
- waar een verhaal achter zit;
- die een goede impact hebben op mens, maatschappij en milieu;

- die mooi van ontwerp zijn.

De producten van Woonathome geven je huis een warme persoonlijke touch. Feel at home...

De onderstaande merken hebben ik onder andere voor je geselecteerd:

* Afrodutchpaperstone * House doctor * Nadesign
* Household hardware * Meraki * Piti Cuiti * Treasure Rookie
* Kek Amsterdam * BIBA * Humdakin 

Hopelijk word je van onze collectie net zo blij als ik!

Liefs Fabienne 

© 2013 - 2017 Woonathome - Maak van jouw huis een thuis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel