Navigatie

Algemene voorwaarden

Leveringsvoorwaarden WOONATHOME webwinkel

Algemeen
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen/leveringen van Woonathome.
De voorwaarden zijn voor een ieder toegankelijk en opgenomen op de webshop van Woonathome. Op verzoek zenden wij je een schriftelijk exemplaar. Door het plaatsen van een bestelling bevestig je dat je met de leverings- en betalingsvoorwaarden van Woonathome akkoord gaat. Wanneer je gebruik maakt van de dienstverlening van Afterpay, dan gelden de algemene betaalvoorwaarden van Afterpay.

Betalen
Je kunt op verschillende manieren dit totaalbedrag veilig betalen, o.a. per iDeal, Paypal en Afterpay. Wanneer de betaling niet binnen 10 werkdagen bij ons binnen is, komt de bestelling te vervallen. Bestellingen worden pas geleverd als het totale bedrag op onze rekening staat. Wanneer je een bestelling hebt geplaatst, krijg je van ons een bevestiging van je bestelling per mail en een totaalprijs. De totaalprijs is inclusief 21%btw en eventueel verzendkosten. Maak je gebruik van Afterpay, dan ga je akkoord met de algemene betaal voorwaarden van Afterpay

Ruilen of teruggeven
Mocht je om welke reden dan ook je aankoop willen terugsturen, dan kan dit. Maar wel binnen 14 kalenderdagen nadat je de aankoop van ons hebt ontvangen. Gebruik hiervoor het retourformulier. Deze kun je terug vinden op de pagina "verzenden & retourneren".
Onze adresgegevens: Woonathome, Notaris Ruttenlaan 14, 6093 CP Heythuysen. Je hebt vervolgens nog 14 dagen de tijd op de spullen te retourneren.
We vragen dan om zorgvuldig met de producten en verpakking om te gaan. Dus slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wilt houden. Uitzonderingen: Oorbellen kunnen om hygiënische redenen niet retour.

Mocht je toch je aankoop willen terugsturen of ruilen, dan moeten alle geleverde onderdelen in de originele staat en verpakking naar ons terug gestuurd te worden. Als de gekochte goederen zijn gebruikt of op enige wijze beschadigd zijn geraakt, dan verrekenen we dit met het retourbedrag. Als je een artikel wilt ruilen of terugsturen kun je het beste contact opnemen met onze klantenservice via welkom@woonathome.nl. Je krijgt van ons een verzendlabel per mail toegestuurd of print zelf via https://woonathome.shipping-portal.com/returns/
Het aankoop bedrag inclusief eventuele verzendkosten wordt binnen 14 dagen na de terugzending terug betaald.

Heb je een klacht?
Mocht een product niet voldoen aan de kwaliteit of eisen zoals we deze hebben omschreven en laten zien op onze website, dan mag je ons binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van het product ons een mail (welkom@woonathome.nl) sturen. In deze mail kun je aangeven wat je klacht is.
De producten mag je kosteloos terug sturen aan ons. Ook heb je het recht op kosteloos herstel of vervanging door een gelijksoortig product. Mocht het product niet meer leverbaar zijn krijg je het aankoopbedrag inclusief eventuele betaalde heen-zendkosten van ons terug. Heb je een bestelling geplaatst met meerder artikelen waarvan je een gedeelte wilt retourneren, dan krijg je de eventuele heen-zendkosten niet vergoedt.
We zijn niet aansprakelijk voor gebreken of slijtage aan producten in het geval van het niet opvolgen van de instructies in de gebruiksaanwijzing of in het geval van gebruikelijke slijtage van een product.
Een eventueel geschil kun je voorleggen aan de geschillencommissie via het ODR platform http://ec.europa.eu/consumers/odr.

Bezorging
Al je aankopen zullen we netjes en degelijk inpakken zodat je bestelling in goede staat bij je aankomt. De meeste producten hebben we op voorraad en zullen we zo snel mogelijk bij je bezorgen. Ons streven is om na betaling binnen 3 werkdagen en uiterlijk 30 dagen je bestelling te leveren. De levertijd is een indicatie. Mochten we niet binnen 30 dagen kunnen leveren, dan nemen we contact met je op. Je hebt dan het recht om je bestelling af te zeggen. Het aankoopbedrag met eventueel de verzendkosten krijg je van ons terug.

Verantwoordelijkheid
Wij raden aan de geleverde bestelling bij ontvangst te controleren. Verzenden gebeurd voor eigen risico van de klant. Wij zorgen ervoor dat de producten goed en veilig verpakt worden en wordt jouw bestelling per brievenbuspost geleverd. Woonathome is niet aansprakelijk voor schade, vermist raken of diefstal tijdens de verzendprocedure. Als je je pakketje aangetekend wilt verzenden, kun je dat aangeven bij de afronding van je bestelling.

Verzendkosten
- Brievenbuspost word verzonden met Postnl voor een standaard tarief van €2,95.
- Brievenbus pakket word verzonden met Postnl €3,95.
- Pakketten verzendt Woonathome ook via Postnl en/of DHL for you, hiervan is het tarief €4,99.
De verzending binnen Nederland is gratis vanaf €49,- en de rest van de wereld vanaf €100,00 (tenzij anders aangegeven). De verzendkosten zijn gebaseerd op zendingen die door de brievenbus passen en op basis van de huidige normale PostNL-verzendkosten. Verzenden gebeurt op eigen risico van de klant.
De kosten van het afleveren van bestellingen in het buitenland zijn afhankelijk van de grootte, gewicht van de bestelling en ook het land van bestemming.

Milieu
Met oog op het milieu gebruiken we voor verzending van onze producten zoveel mogelijk gebruikt en gerecycled materiaal.

Garantie
Je hebt 6 maanden garantie op onderdelen en sluitingen, vanaf de leverdag. Uitzonderingen hierop zijn:
- natuurlijke slijtage
- vlekken veroorzaakt door parfum, cosmetica en/of de zuurgraad van de huid
- kralen die afgeven nadat zij in contact komen met vocht
- klachten die ontstaan zijn door verkeerd gebruik van de sieraden

Producten verkocht in de categorie "outlet" hebben geen garantie.

Afbeeldingen en specificaties
De kleurweergave van afbeeldingen en foto`s op de internetsite van Woonathome kunnen iets afwijken i.v.m. beeldschermweergave.
Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2013 - 2017 Woonathome - Maak van jouw huis een thuis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel