Navigatie

Verzenden & Retourneren

Verzendkosten 
- Brievenbuspost word verzonden met Postnl voor een standaard tarief van €2,95. 
- Brievenbus pakket word verzonden met Postnl €3,95. 
- Pakketten verzendt Woonathome ook via Postnl en/of DHL for you, hiervan is het maximale tarief €4,99. 
De verzending binnen Nederland is GRATIS vanaf €49,- en de rest van de wereld vanaf €100,00 (tenzij anders aangegeven). De verzendkosten zijn gebaseerd op zendingen die door de brievenbus passen en op basis van de huidige normale verzendkosten. Verzenden gebeurt op eigen risico van de klant. 
De kosten van het afleveren van bestellingen in het buitenland zijn afhankelijk van de grootte, gewicht van de bestelling en ook het land van bestemming. 

Afhalen
Het is mogelijk om je bestelling, op afspraak, bij ons in Heythuysen op te halen. Uiteraard betaal je dan geen verzendkosten. Tijdens het afronden van je bestelling kies dan voor "bestelling afhalen". Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op wanneer je bestelling klaarstaat. 

Onze adresgegevens:
Woonathome
Notaris Ruttenlaan 14
6093 CP Heythuysen.

Retourneren 
Mocht je om welke reden dan ook je aankoop willen terugsturen, dan kan dit. Maar wel binnen 14 kalenderdagen nadat je de aankoop van ons hebt ontvangen, je hebt vervolgens dan nog 14 dagen om je bestelling te retourneren. We vragen dan om zorgvuldig met de producten en verpakking om te gaan. Dus slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wilt houden. Uitzonderingen: Oorbellen kunnen om hygiënische redenen niet retour. Gebruik het retourformulier

Wanneer bij retourontvangst blijkt dat de gekochte goederen beschadigd zijn of zijn gebruikt  dan wordt dit verrekend met het retourbetaling. Als je een artikel wilt ruilen of terugsturen kun je het beste contact opnemen met onze klantenservice via welkom@woonathome.nl. Je krijgt van ons een verzendlabel per mail toegestuurd of print een label zelf via https://woonathome.shipping-portal.com/returns/
Het aankoop bedrag inclusief eventuele heen-verzendkosten wordt binnen 14 dagen na de terugzending terug betaald.

 

 

© 2013 - 2017 Woonathome - Maak van jouw huis een thuis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel